För återförsäljare

Här kan du hämta orderformulär och broschyrer till din butik. Fysiskt material beställer du genom orderformuläret när du lägger din produktorder.

Produktdatablad, säkerhetsdatablad och produktbilder hittar du under menyn Produkter. Kontakta oss om det är något du saknar.

För att få leverans innan jul inom Sverige ber vi er lägga order senast den 17 december för Colorex lagervaror. Är det en ordervara gäller den 10 december.

Order och lager håller julstängt mellan den 23 december och 7 januari. Vid brådskande ärende utanför ordinarie öppettid, vänligen kontakta Ulf Larsson på 0705-51 91 69.

Brochures

Colorexakademin

Säljer du Colorex sortiment i din butik? Vill du erbjuda din personal utbildning i sortiment och färgkunskap och är nyfiken på hur vi jobbar med färgproduktion, tester och innovation?

– Colorexakademin ordnar utbildningar med både praktisk och teoretisk färgprovning både ute i butik och i vårt labb i St Levene.
– För att underlätta i butiken har vi satt ihop färdiga produktpärmar med sortiment, produkt- och säkerhetsdatablad – allt samlat på ett ställe. Din säljare har med sig en pärm till dig vid nästa besök.
– Givetvis finns all information även på nya hemsidan och samtliga produkter är märkta enligt rådande regler och rekommendationer.

Kontakta din säljare redan idag så kommer vi igång tillsammans!